Rörsvets

Under april 2009 utvecklade vi en rörsvetsavdelning på AG:s i Norrköping. Vi jobbar ute på olika stora industrier/värmeverk i Östergötland med div. tryckkärlsarbeten. Vi gör allt från att bygga en liten plattform till att dra avancerade rörsystem. Allt från ett enkelt luftrör till stora ångledningar.

 

Alla våra anställda har självklart svetslicenser (ISO-9606) och vi arbetar alltid efter våra gällande firmalicenser (WPQR) och vår svetsansvarige är diplomerad International Welding Specialist (IWS).

 

Vi på AG:s i Norrköping tillhandahåller kontinuerligt vår personal med utbildningar som behövs för att upprätthålla en hög standard och ett proffsigt utfört arbete åt våra kunder.

 

Vår personal har även:

– Bas-U/Bas-P
– SSG Safetypass
– Säkra Lyft
– ID06

 

Självklart har alla på AG:s även heta arbete certifikat.

 

Vi jobbar emot dem flesta förfrågningar. Klicka här för kontaktuppgifter.

 

Miljö och kvalité

AG:s i Norrköping är certifierade enligt SS-EN ISO 3834-2. Vi gör allt för att lösa kundens önskemål så tillfredställande som möjligt. Vi eftersträvar även att alltid följa ISO 14001 och ISO 9001 i vår verksamhet. Kvalitet är A och O för oss. Kunden har bett om professionell hjälp, då ska den få det också! 

Ett gott miljötänk är en viktig del i vårt arbete. Inte bara för oss som verksamhet utan även för nästkommande generationer.

Vi blir både konkurrenskraftiga och gör framtiden bättre genom att hela tiden tänka på det sättet.